Taarten kopen Online


TOP Taart Bestellen is het online startpunt voor het vergelijken, bekijken en bezorgen van de aller lekkerste en bijzondere taarten in Nederland en internationaal.

De taarten zijn allemaal vers gemaakt bij de beste patisserie en bakkers.

TOP Taart bestellen selecteert alleen de Top aanbieders!taarten online bestellen, de beste aanbieder

Smakelijk Eten..

Taart

Pers

Top Berichten in de Media

Taartenwinkel.nl is nu ook actief in Duitsland, Engeland en de Verenigde Staten. In Duitsland wordt samengewerkt met de landelijke bakkersbond. Het initiatief ontstond een paar jaar geleden naar aanleiding van een studieopdracht.Voor de bezorging van taarten in Duitsland heeft Taartenwinkel.nl - eigendom van Eric van Noort en Rogier Jansen - hulp gekregen van de Duitse bakkersbond, Central Verband des Deutschen B├Ąckershandwerks. Een contact dat is ontstaan op de bakkersbeurs IBA 2006. De assortimenten zijn afgestemd op de lokale markt.


Afstudeeropdracht
Taartenwinkel.nl is een kleine twee jaar geleden gestart als studentenproject. Rogier Jansen: 'Ik wilde een jarige vriend in Canada een taart sturen. Maar ik kreeg het niet voor elkaar. Uit nieuwsgierigheid ben ik toen gaan onderzoeken of er in Nederland een bezorgdienst voor taarten bestond. Ja dus, maar die was wel aan de prijs. Omdat Eric van Noort en ik als afstudeeropdracht van de opleiding Small Business een bedrijf moesten starten, zijn we hiermee aan de slag gegaan. Na vijf maanden hadden we genoeg bakkers voor een honderd procent dekking in Nederland.'

Wereldwijd

Omdat de concurrentie in Nederland steeds groter wordt, zijn de jonge ondernemers zich ook op andere landen gaan richten. Taartenwinkel.nl probeert om in nog meer landen voet aan de grond te krijgen.
Bron ZiBB 2007Taartenwinkel.nl - GefeliciTAART

Filed under: Legal — admin at 1:44 pm on Thursday, October 2, 2008

GefeliciTAART (gedaagde) biedt, voornamelijk via haar website gefelicitaart.nl, een taartenbezorgservice aan. Zij gebruikt de domeinnaam taartwinkel.nl om bezoekers door te linken naar haar website gefelicitaart.nl. Taartenwinkel.nl (eiseres) biedt net als GefeliciTAART een taartenbezorgservice via internet aan. Zij gebruikt hiervoor een website onder de domeinnaam taartenwinkel.nl. Taartenwinkel.nl vordert een verbod op inbreuk op haar handelsnaam en onrechtmatig handelen jegens haar door GefeliciTAART, alsmede de overdracht van de domeinnaam taartwinkel.nl aan Taartenwinkel.nl.

De voorzieningenrechter is van mening dat de handelsnaam van Taartenwinkel.nl zeer weinig onderscheidend vermogen heeft omdat deze zuiver beschrijvend is voor de onderneming van Taartenwinkel.nl. Dit brengt mee dat de beschermingsomvang van het handelsnaamrecht van Taartenwinkel.nl zeer gering is. De voorzieningenrechter is dan ook van oordeel dat GefeliciTAART geen inbreuk maakt op de handelsnaam van Taartenwinkel.nl. Daarbij stelt de voorzieningenrechter voorop dat GefeliciTAART de domeinnaam taartwinkel.nl slechts gebruikt om bezoekers door te leiden naar haar website, die onder een andere domeinnaam (gefelicitaart.nl) wordt gepubliceerd en dat zij haar diensten uitsluitend aanbiedt onder de naam “GefeliciTAART”. Daar komt bij dat de domeinnaam taartwinkel.nl licht afwijkt van de handelsnaam Taartenwinkel.nl. Daarom is er, ondanks de overeenstemming in de aard van de onderneming van partijen, geen sprake van verwarringsgevaar.
Op dezelfde gronden verwerpt de voorzieningenrechter het betoog van Taartenwinkel.nl dat het gedrag van GefeliciTAART moet worden aangemerkt als onrechtmatig aanhaken.
De voorzieningenrechter wijst de vorderingen van Taartenwinkel.nl af.

Bron: DomJur


Teleurstelling voor Taartenwinkel.nl
haarlem -


Wat begon als een mega-order voor het Haarlemse bedrijf Taartenwinkel.nl, is uitgelopen op een teleurstelling. Het ontslag van de Deense wielrenner Michael Rasmussen is hier de directe oorzaak van. Taartenwinkel.nl zou met het oog op de tourwinst van de Raboploeg het voltallige personeel van de Rabobank van taart voorzien. Het bedrijf, dat sinds eind vorig jaar stevig aan de weg timmert, benaderde hiertoe banketbakkerijen door heel Nederland.

Deze bakkerijen kregen de opdracht om zondagnacht taarten in de vorm van de gele trui te bakken, zodat maandag al het Rabobank-personeel van dezelfde taart zou kunnen smullen. Nu Rasmussen eruit ligt, gaat dat feest niet door. Rabobank heeft de opdracht ingetrokken.

Mede-oprichter Rogier Jansen van Taartenwinkel.nl is teleurgesteld. ,,Het was een waanzinnig grote opdracht. We zouden voor zo’n 55.000 mensen taart regelen.’’

Rogier is opgelucht dat ze altijd verse taart laten bezorgen en de taarten dus nog niet gebakken zijn. Toch is er wel degelijk tijd verloren gegaan. ,,Logistiek gezien vraagt een dergelijke opdracht om een goede voorbereiding. Het ging om 285 verschillende adressen, maar niet naar elk adres moesten evenveel taarten. Dat is een kwestie van goed plannen.’’

Taartenwinkel.nl krijgt geen schadevergoeding. Volgens Rogier is dat ook niet nodig. ,,We hebben al vaker zaken gedaan met Rabobank en zullen dat ook blijven doen. Wie weet loopt het volgend jaar wel goed af en dat vooruitzicht maakt een hoop goed.’’

Taarten in het Nieuws